Maak je keuze

Indoorspeeltuin

Kom jij ook gezellig een dagje spelen in indoor speeltuin Skik? Reserveer dan snel een plekje en kom spelen, klimmen en klauteren!

Escape box

Zijn jullie goed in het oplossen van puzzels en het kraken van codes? Huur dan de escape-box en ga samen met het gezin de uitdaging aan!

Tafel reserveren 1e kerstdag

Reserveer hier je tafel voor 1e kerstdag bij Skik! Geniet samen van ons 3 gangen diner voor €35,-

Tafel reserveren skik

Zin om gezellig te komen eten in Skik? Reserveer dan snel een tafel! Reserveren is mogelijk vanaf 1 dag van te voren. Zien we jullie in Skik?

Feestje

Kom jij ook feestelijk je feestje bij ons vieren? Kies dan gauw 1 van onze feestjes uit en we hopen je snel te zien!

Bowlen

Bowlen is nog steeds één van de gezelligste uitjes. Bowlen bij Skik is een uitje die jullie niet zomaar zullen vergeten. In de kelder van Indoor Speeltuin Skik zijn vier bowlingbanen aangelegd. Alle bowlingbanen zijn voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling en kinderbumpers. Hierdoor kunnen zowel jong en oud bij ons bowlen. Wie gooit er bij jullie als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan?

Broodjes bestellen

Ook zin in overheerlijke broodjes? Deze kun je hier tot 6.00 uur 's ochtends bestellen voor dezelfde dag.
Vervolgens zijn ze vanaf 09.00 uur op te halen bij de receptie. Eet smakelijk!

LET OP: alleen betaalde bestellingen worden klaar gemaakt.

Plates bestellen

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00u en 19.30u is het mogelijk om plates te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk een half uur van te voren en op de afgesproken tijd in Skik afgehaald worden.

Let op: Niet betaalde bestellingen worden niet bereid.

Pizza bestellen

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00u en 20.00u is het mogelijk om via de app te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk een half uur van te voren en op de afgesproken tijd in Skik afgehaald worden.


Let op: alleen betaalde bestellingen worden voor u klaar gemaakt.

Patat en snacks

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00u en 20.00u is het mogelijk om via de app te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk een half uur van te voren en op de afgesproken tijd bij Skik afgehaald worden.

Let op: alleen betaalde bestellingen worden klaar gemaakt.

Fietsverhuur

Wie houdt van rust en ruimte, prachtig natuurschoon, heidevelden, bossen en lekker buiten actief bezig zijn, gaat fietsen in Drenthe. In de omgeving van Witterzomer zijn vele mooie dorpjes en stadjes om te bezichtigen. Witterzomer verhuurt onder andere dames- en herenfietsen, elektrische fietsen (hoogseizoen) en kinderfietsen.

Voor de echte actievelingen die van een uitdaging houden verhuren we ATB fietsen. Vlakbij ons park ligt een prachtige ATB route met veel hoogte verschil en single tracks!

Nieuw in ons aanbod: ouder-en kindtandems en tandems!

Bij de receptie zijn een aantal mooie gratis (fietsknooppunten) fietsroutes verkrijgbaar, zodat u optimaal kunt genieten van het Drentse landschap.

Peuterochtend Skik

Kom jij ook gezellig een dagje spelen in indoor speeltuin Skik? Reserveer dan snel een plekje en kom spelen, klimmen en klauteren!
Op woensdag- en vrijdag ochtend buiten de landelijke schoolvakanties betaal je slechts €4,00 in plaats van €7,50 voor kinderen tot en met 6 jaar.